Pakket 1: Pluto

Kwalitatieve opvang met iedere acht maanden een gesprek met een ervaren pedagogisch medewerker

Ons eerst pakket heet Pluto. In dit pakket kun je goede en degelijke opvang verwachten, vol van kwaliteit. Jouw kind doet natuurlijk mee aan alle reguliere activiteiten. Daarnaast heb je om de 8 maanden de mogelijkheid om langs te komen voor een oudergesprek. De ontwikkeling van jouw kind wordt gevolgd via een observatie methode. Voor een uurprijs van €7.64, heeft jouw kind al een vaste plek bij ons.

 

Ons voedingsbeleid is in samenwerking met Nutrilon en zitten inbegrepen bij de prijs. Dit houdt in dat de luiers, (baby)voeding, potjes fruit, lunch, vers fruit, koekjes, drinken en incidentele snoepjes geen zorg meer zijn voor jou, als ouder. Gezond leren eten is een van de belangrijke pijlers waar wij aandacht aan besteden. Doordat wij samen met Nutrilon een voedingsbeleid hebben samengesteld, komt jouw kind niets te kort aan voedingsmiddelen. Wij voorzien in alles – met uitzondering van borstvoeding, specialistische dieetvoeding en groentepotjes.

Wat houdt het Pluto-pakket in?

1

Voor wie is dit pakket geschikt?

Wij werken niet met dagdelen. Jij als ouder geeft aan hoe laat jouw kind komt en voor hoeveel uur. Maatwerk: wel zo gemakkelijk, toch? Of jouw kind 4 uur per week of misschien meer dan 20 uur per week bij ons is: er zal altijd plek zijn en er zal altijd geïnvesteerd worden in een langdurige relatie. Kinderen vanaf 8 weken tot en met 4 jaar zijn van harte welkom.

2

Rust, ritme en regelmaat!

Wij kunnen het niet vaak genoeg blijven herhalen: deze drie woorden zijn de kern voor een blije baby en peuter. De gehele filosofie van Kinderdagverblijf Stoffel is gebaseerd op deze mantra. De rust is niet enkel voor het kind, maar ook voor de ouders belangrijk.
Hiernaast kun je 'rein' toevoegen aan het lijstje. Wij hanteren strenge hygiënische richtlijnen betreft bijvoorbeeld het bereiden van voeding. Niet enkel in de voeding wordt er met veel zorg opgelet. De kinderen lopen binnen voornamelijk op sloffen, blote voeten of antislib sokken en de pedagogisch medewerkers hebben allemaal speciale binnenschoenen. Zo kunnen de kinderen fijn spelen, zonder het vuil van buiten om hen heen.

3

Contactmomenten

Een kinderdagverblijf moet voelen als een tweede thuis. Om die reden hebben wij gekozen om geen bedrijfskleding te dragen. Zo voelt het voor de kinderen huiselijker aan. Hiernaast worden de kinderen 's ochtends ontvangen door hun begeleidster van de dag en is het hebben van dezelfde pedagogisch medewerker iedere keer als zij bij ons zijn, eerder regel dan uitzondering.