Pakket 3: Ster

Geef gehoor aan de klachten van jouw kind met een alternatieve opvoedwijze

Dit pakket biedt de meeste opties en is dan ook speciaal voor hoog gevoelige (HSP) kinderen. Heeft jouw kind slaapproblemen, is het een moeilijke eter of hoor je vaak geklaag over buikpijnklachten? Dan is dit pakket wellicht het best voor jouw kind. Voordat we aan dit pakket beginnen, is er altijd een uitgebreide intakeVoor €7,86 per uur kijken wij wat jouw kind nodig heeft – buiten het pedagogische spectrum. Ieder kind verdient het toch om gehoord te worden?  

 

Al geruime tijd voeren wij een pedagogisch beleid met parapsychologische invloeden. Kinderen zijn nou eenmaal gevoeliger voor verschillende energiestromen en aangezien wij mensen volledig met energie zijn geladen – is het logisch dat wij hier meer aandacht aan besteden. Wij werken enkel met erkende werkwijzen en goed opgeleid personeel.

Wat houdt het Ster-pakket in?

1

Voor wie is dit pakket geschikt?

Energie is overal. Slaapt jouw kind slecht, hoor je veel klachten rondom buikpijn of kun je zelfs niet eens meer herinneren wanneer de laatste keer was dat jouw kind geen lange huil en/of driftbui had? Dan is de kans aanwezig dat jouw kind last heeft van omgevingsenergieën. Dit hoeft niet direct iets naars te zijn, al kan het wel de ontwikkeling van het kind beïnvloeden. Wij bieden dit pakket aan voor kinderen vanaf 8 weken tot 4 jaar.

2

Wat zit er in het pakket?

Dit pakket bevat alles van de andere pakketten, plus een beetje meer. STAR (Ster) staat voor Sensitief, Trigger vermijdend, Aan het kind aangepast en Reactief. Wij luisteren naar wat het kind aangeeft, wat het kind ziet en waar het kind het meest aan heeft. Aan de hand hiervan evalueren wij tweewekelijks hoe jouw kind zich verder ontwikkelt. Wij werken bewust met de verschillende pakketen binnen een groep, zodat jouw sensitieve kind ook leert om te gaan met andere kinderen en de kans krijgt om volledig gesocialiseerd te worden.

3

Contactmomenten

Iedere tweeweken is er een contactmoment met de pedagoog die jouw kind regelmatig ziet. Dit zijn pedagogen die opgeleid zijn binnen de werkwijze die wij aanhangen. Ben je benieuwd welke werkwijze dit is? Vraag om meer informatie bij een van onze begeleiders.